Nettsidene ble hacket sist uke (27. april). Ingenting gikk tapt og det har ikke vært lagret personopplysninger her på nettsiden.
Det aktuelle sikkerhetshullet er tettet og sidene er oppdatert – det ser derfor litt uvant ut her nå, men vi benytter anledningen til å revidere nettsidene, endringene kommer gradvis iløpet av en uke eller to eller tre.
I mangel av en fungerende meny kan du søke på innhold for å finne frem. For eksempel kan man søke på "barn" for å finne dokumenter som har med Barne-BEST å gjøre.

Avansert fasilitatorkurs til høsten 2011

SAFER vurderer å få arrangert EuSim sitt Advanced Train the Trainer course i Stavanger til høsten. Kurset blir åpent for eksterne deltakere. 

Beslutningen om kurset skal arrangeres bygger blant annet på om det blir med tilstrekkelig eksterne deltakere. Derfor ønsker vi at alle som har interesse av å delta / sende en kollega, sender en IKKE-bindende henvendelse til oss om dette på post@safer.net.
Se dette innlegget på nettsiden <http://www.akuttportalen.no/mod/forum/discuss.php?d=587#p762>(PS: Kreves brukernavn og passord for å se dette) Helge Lorentzen Pedagogisk leder SAFER Seehusensgate 1 4024 Stavanger e-post  helge.lorentzen@safer.net telefon +47 51 91 10 83 mobil   +47 948 01 889 fax        +47 51 91 10 89 www.safer.net